Пет проекта за общо около 200 паркоместа има готовност да изпълни

...
Пет проекта за общо около 200 паркоместа има готовност да изпълни
Коментари Харесай

В Южен: 5 проекта за още 200 паркоместа чакат финансиране

Пет плана за общо към 200 паркоместа има подготвеност да извърши администрацията на регион " Южен ". Това описа за читателите на Plovdiv24.bg кметът на региона Борислав Инчев.  

" Проблемът с паркирането е сериозен и за жалост не виждам да се реши в идващите години. Като част от решението му сме подготвили няколко плана, за 5 от тях имаме извършени процедури, подписани контракти с реализатори и при съществуване на финансиране, ще може да ги осъществяваме ", изясни той.

Те обгръщат съвсем 200 места и то на невралгични места: това са бул. " Александър Стамболийски " с номера от 36 до 54 и с номера от 68 до 84, ул. " Иван Гарванов " с ул. " Нева ", ул. " Спартак " и ул. " Асен Христофоров ".

" За всяко едно от тях инвестициите са съществени, само че това е тъй като предвиждаме интегриран метод и решение не просто на проблемите с построяването на паркоместа, а с осветлението, настилката, походите и въобще с създаване на изискванията по този начин, с цел да се каже, че това са образцови паркинги. "

Що се отнася до акцията за унищожаване на гаражните клетки и отделяне тук-там за паркиране по Общинската разпоредба, то към края на годината те ще надвишават 400, разясни Инчев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР